Tarieven voor Vastgoedstyling & Vastgoedfotografie

Vastgoedstyling

Elke woning is uniek.
De meeste kopers zoeken online naar hun droomwoning en beslissen vaak al bij het zien van een foto op een vastgoedsite of jouw woning bij hen past. Daarom is het belangrijk eerst een kennismakingsgesprek te houden zodat jij mij kan vertellen wat jouw verwachtingen zijn en wat de sterke punten van je woning zijn. Samen bespreken we hoe we jouw woning het beste kunnen presenteren om zoveel mogelijk potentiële kopers aan te trekken.Tijdens dit gesprek luister ik naar jouw wensen en ideeën, en geef ik advies over hoe we jouw woning optimaal kunnen stylen.
Ik let op de kleinste details, van de indeling en inrichting tot de kleurgebruik en accessoires, om ervoor te zorgen dat jouw woning een onvergetelijke eerste indruk maakt.
Vervolgens stel ik een stylingplan op maat voor je op, afgestemd op jouw budget en behoeften. Ik zorg voor een frisse, moderne uitstraling die de kwaliteiten van jouw woning benadrukt. Met mijn expertise en oog voor detail creëer ik een sfeer waarin potentiële kopers zich meteen thuis voelen.Het doel is om jouw woning zo aantrekkelijk mogelijk te maken, zodat deze snel wordt verkocht tegen de beste prijs. Een goed gestylde woning valt op in het grote aanbod en kan net dat beetje extra bieden wat een koper overtuigt.

Laat jouw woning stralen met mijn expertise in vastgoedstyling!

Extra opties

  • Meubelverhuur bij leegstand

  • Opruimcoach

  • Verhuiscoach

  • Gastvrouw bij Open Dag

De reiskosten bedragen € 0,35 per kilometer bij een afstand van meer dan 30 kilometer enkele reis vanuit Rotterdam. Als de benodigde reistijd meer dan 1 uur bedraagt, zal het uurtarief ook worden berekend voor de reistijd. Daarnaast worden eventuele parkeerkosten ook doorberekend.Ik factureer altijd direct na acceptatie offerte

Vastgoedfotografie

Vastgoedfotografie pakketten

Extra opties

  • Vastgoedfotografie bij woning >150m²

  • 2D/3D plattegrond bij woning >150m²

  • Artist Impression bij leegstand

  • Verkoopbrochure

black nikon dslr camera on white printer paper
black nikon dslr camera on white printer paper

Ik bied de mogelijkheid aan om je tegemoet te komen bij specifieke behoeften die kunnen ontstaan nadat je het pakket hebt gekozen. Of het nu gaat om aanpassingen, extra diensten of andere opties, ik sta klaar om met je te bespreken wat er mogelijk is.

Mijn doel is om jouw tevredenheid te waarborgen en ervoor te zorgen dat je de best mogelijke service ontvangt. Neem gerust contact met mij op om de details te bespreken en te kijken hoe ik je verder kan helpen.

Hulp nodig?

Zet vandaag je eerste stap! Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek.