Professional Organizer

Wat kan je van mij verwachten?

Opruimcoach

Van kledingkasten tot keukens opruimen, het creëren van een thuiswerkplek, hele huizen organiseren of simpelweg ontspullen; voor alles kun je bij mij terecht. Ik ben een enthousiaste opruimcoach en steek graag mijn handen uit de mouwen. Het doel is dat er orde en overzicht komt, dat spullen een logische en vaste plek krijgen en ruimtes weer optimaal gebruikt kunnen worden. Dit geld ook voor Luxe Organizing
Door gebruik te maken van het HiH stappenplan, is het opruimen niet alleen een eitje, maar ook het onderhouden ervan. Twijfel niet langer en hak de knoop door!

Hoop in Huis is aangesloten bij de NBPO

De NBPO is de Nederlandse beroepsvereniging voor Professional Organizers

Het is mogelijk dat het voor jou interessant is om te onderzoeken of mijn hulp kunt krijgen via de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO), zodat de gemeente de kosten voor de hulp betaalt. De WMO is een wet die gericht is op het bieden van hulp en ondersteuning. Het doel van deze wet is om burgers te helpen, zodat zij zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunnen blijven wonen en kunnen deelnemen aan de maatschappij. De WMO is bedoeld voor iedereen die ondersteuning nodig heeft om zelfredzaam te blijven. Daarnaast is de WMO er ook voor mensen die hulp nodig hebben om te participeren in de samenleving. Je kunt via het WMO-loket van de gemeente of het sociaal wijkteam nagaan waar je recht op hebt. Als je in aanmerking komt voor begeleiding vanuit de WMO, kun je er ook voor kiezen om mij in te schakelen. Ik ben een gecertificeerde zorgverlener en voldoe aan alle eisen om de juiste begeleiding aan te bieden.

Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO)

Verhuizing of relocatie

Krijg jij al stress bij het woord verhuizing? Ik kan dat goed begrijpen en vooral wanneer het gaat om een verhuizing naar een kleinere woning.
Dit is het juiste moment om hulp in te schakelen van een professional organizer. Ik ontzorg jou d.m.v. mijn efficiënte HiH stappenplan kunnen we de verhuizing, makkelijker en leuker maken. Een verhuizing van huis naar huis of huis naar seniorenwoning is namelijk het ideale moment om van overbodige spullen afscheid te nemen en een frisse start te maken in je nieuwe huis.

Werkwijze

  • Maken we kennis

  • Bekijken we de ruimte

  • Maak ik een offerte

1

Bij het intake gesprek

2

Na akkoord offerte

  • Prikken we een datum

  • Gaan we samen aan de slag

  • Wat niet meer wordt gebruikt verkopen, recyclen of wegdoen

3

Na sessie

  • Onvangst HiH stappenplan

  • Evaluatie afspraak inplannen

  • Genieten van het resultaat

Tarieven

Ik werk met uurtarieven en met combi pakketten. Kies uit wat het beste bij jouw situatie past. Mijn werkgebied is de Randstad. Voor vragen of meer info neem contact op met info@hoopinhuis.com