Welkom bij Hoop in Huis

Tja en toen moest ik natuurlijk nog een geweldige catchy naam bedenken voor mijn bedrijf.
Ik kwam al vrij snel op de naam Hoop in Huis, vooral vanwege mijn christelijke achtergrond waar we leren dat er altijd hoop is. Soms heb je iemand nodig om je eraan te herinneren wanneer je de hoop hebt opgegeven. Maar vooral ook iemand die je helpt.
En de tweede reden is dat het woord hoop simpelweg ook staat voor een hoop spullen. En deze hoop spullen gaan we samen opruimen.

Ik hoop je binnenkort te ontmoeten!
Blessings
Manuela

Wie ben ik

Hoi Hoi! Wat leuk om kennis met je te maken! Mijn naam is Manuela Schenker-Lachman en ik ben 48 jaar oud. Ik ben getrouwd met een hele lieve man en samen hebben we drie kinderen. Onze oudste zoon is alweer 24 jaar oud, de tijd vliegt voorbij! Daarnaast hebben we een dochter van 10 jaar oud, onze pittige prinses, en een zoontje van 6 jaar oud, onze herrieschopper. We wonen samen in een gezellige wijk in Rotterdam. Hoewel ik niet echt specifieke hobby's heb, hou ik ervan om gezellige avonden door te brengen met mijn familie en vrienden. Ook geniet ik van lekker eten en kan ik helemaal wegdromen bij een romantische chickflick film of boek. Ik ben altijd positief ingesteld!

Na ruim 25 jaar te hebben gewerkt in de retail, waarvan bijna 20 jaar als filiaalmanager, heb ik besloten om mijn droom te volgen.
Nadat mijn contract bij mijn laatste werkgever niet werd verlengd ben ik goed gaan nadenken of ik weer zou solliciteren bij een werkgever of de grote sprong in het diepe zou wagen om een eigen onderneming te starten. Na lang wikken en wegen en meerdere gesprekken thuis heb ik dus besloten om voor mezelf te gaan werken.


Op de vraag wat voor soort onderneming hoefde ik niet lang na te denken. Ik ben een groot fan van de Netflix serie The Home edit waar twee dames rommelige huizen of ruimtes opruimen op hun eigen bedachte systematische manier. En daarnaast ben ik verzot op alle woonprogramma's op tv. Maar ja, tussen leuk vinden en het ook daadwerkelijk doen zit een groot verschil. Dus heb ik in de afgelopen jaren in mijn kennissen kring een aantal huizen onder handen genomen waar men door de bomen het bos niet meer zag. Eigenlijk letterlijk de hoop hadden opgegeven.

De vreugde en waardering die ik kreeg gaven mij een boost en bevestiging dat ik dit kan.

Het afgelopen jaar heb ik de opleiding Professional Organizing bij de Organize Academy van Ilona Visker gevolgd en de opleiding Vastgoedstyling bij House of KIKI van Kirsten Slager en Vastgoedfotografie bij de Vastgoedopleiding ,zodat ik gecertificeerd aan de slag kan!

Waarom Professional Organizing en Vastgoedstyling

Hoop in Huis

"Mijn plan met jullie staat vast. Ik heb jullie geluk
voor ogen, niet jullie ongeluk.
Ik zal je een hoopvolle toekomst geven"

Jeremia 29 vers 11

Wist je dat

Het luisteren naar jullie feedback en het lezen van jullie opmerkingen maakt mij erg blij. Neem gerust contact met mij op als je vragen hebt, opmerkingen wilt delen, informatie wilt ontvangen of een offerte wilt aanvragen. Ik zal zo snel mogelijk reageren. Vergeet niet dat je mij ook kunt volgen op mijn sociale netwerken of mij een e-mail kunt sturen naar info@hoopinhuis.com